Denmark has stolen children from their foreigner parents

Sunday, September 16, 2012

Secretele vikingilor războinici

În vremuri îndepărtate, vikingii au fost cei mai temuţi războinici din Europa, cunoscuţi pentru îndârjirea, curajul şi cruzimea lor. De 1.200 de ani, sunt faimoşi pentru setea lor de sânge, pentru barbarie, iar cronicile vorbesc despre un popor păgân, care călca totul în picioare.
Dar este acesata adevărul? Oamenii de ştiinţă şi istoricii intervievaţi în acest film documentar scot la iveală o faţă nevăzută a acestui popor scandinav, care va schimba pentru totdeauna percepţia noastră asupra lor. Cercetătorii şi arheologii încep să descopere despre vikingi că foloseau o tehnologie ultramodernă pentru a construi faimoasele nave cu care cutreierau mările şi oceanele lumii.
Se pare că scandinavii nu au fost o societate primitivă, ci dimpotrivă, una foarte complexă. Află din acest film documentar secretele din spatele victoriilor acestui popor din Peninsula Scandinavă, tehnologia de mult uitată a armelor vikingilor.


[Articolul este corectat în urma comentariului]

1 comment:

Lidia Otilia Danilof said...

Cu regret,recunosc că, acest videoclip nu l-am putut deschide. Este sistemul meu de operare vinovat, este vechimea filmului, nu ştiu. Dar, poate, cineva, îl povesteşte! (Glumesc!). Toate cele bune!