Denmark has stolen children from their foreigner parents

Wednesday, August 08, 2007

Jethro Tull la Sibiu şi în Scandinavia

Fundaţia ARTMANIA prezintă, în data de 30 august, la Sibiu, în Piaţa Mare, una dintre cele mai prestigioase trupe ale muzicii internaţionale, legendarii Jethro Tull. Intrarea este liberă.
Concertul Jethro Tull, care se anunţă a fi unul dintre cele mai fascinante spectacole muzicale din acest an, este organizat în cadrul Programului Sibiu, Capitala Culturală Europeană 2007.
Evenimentul va avea loc în parteneriat cu Asociaţia Sibiu Capitală Culturală Europeană 2007, Primăria Municipiului Sibiu şi Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.

Programul concertelor Jethro Tull în Scandinavia:
6 sept. Helskinki, Finlanda – Finlandia
7 sept. Turku, Finlanda – Caribia
8 sept. Tampere, Finlanda – Metro Arena
10 sept. Århus, Danemarca – Musikhuset
11 sept. Copenhaga, Danemarca – Amager Bio
12 sept. Copenhaga, Danemarca – Amager Bio
14 sept. Háskólabíó, Islanda – bilete
15 sept. Háskólabíó, Islanda – bilete

Despre Jethro Tull
Jethro Tull este una dintre trupele care au scris pagini importante în istoria muzicii şi una dintre puţinele trupe din generaţia lor care sunt încă active atât pe scenă cât şi în studio. Începind din anul 1968, au lansat 30 de discuri care s-au vândut în peste 60 de milioane de exemplare şi au susţinut peste 2500 de concerte (cam 100 de concerte în fiecare an) în 40 de ţări.
În cei aproape 40 de ani de activitate, componenţa grupului a suferit numeroase modificări, beneficiind de aportul a numeroşi muzicieni de calibru, care le-au stat alături în diverse perioade singurilor doi membri stabili: vocalistul şi multi-instrumentistul Ian Anderson şi chitaristul Martin Barre.
Anul 2007 îi găseşte pe Jethro Tull în studio, lucrând la un nou album şi pregătindu-se pentru numeroasele concerte care sunt deja programate, gata să îşi delecteze din nou fanii cu reprezentaţiile lor teatrale şi nonconformiste.

Componenţa:
Ian Anderson - voce, flaut, chitară acustică, mandolină, armonică, bamboo flute
Martin Barre - chitară
John O'Hara - clape
David Goodier - bass
James Duncan - tobe
Doane Perry - tobe

No comments: