Denmark has stolen children from their foreigner parents

Sunday, August 05, 2007

Programul TERRA – Un atentat extraterestru asupra omenirii

Mulţi dintre dumneavoastră aveţi o nevoie imperioasă de adevăr, căutaţi răspunsuri la întrebări fundamentale, vreţi să ştiţi cât mai exact care ne este locul în configuraţia Universului. Mulţi se întreabă: Există Dumnezeu? Ce este omul, o creaţie a divinităţii sau un rezultat al evoluţiei? Există extratereştri? Când este sfârşitul lumii?

Medicul anestezist Toni Victor Moldovan a încercat să dea răspunsul la aceste întrebări, prin cartea sa „Programul TERRA – Un atentat extraterestru asupra omenirii“.
Toni Victor Moldovan este acum medic la un spital din Stockholm, Suedia, a lucrat la un spital din Sibiu şi a fost în misiunile de menţinere a păcii din Angola.

Această carte, alături de altele care se scriu poate chiar în momentul de faţă, va face posibilă cunoaşterea unei bune părţi a adevărului despre noi. Parcurgeţi drumul deschis de această carte numai după citirea AVERTISMENTULUI. Încercaţi întotdeauna să priviţi frumosul din spatele grotescului. Totul este dual. Veţi găsi cu siguranţă ceea ce căutaţi.
Dacă sentimentul religios, credinţa în Dumnezeu înseamnă foarte mult pentru dumneavoastră, vă aduce bucurie, siguranţă în acţiune, protecţie psihică, raţiunea de a fi, NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE! Definirea mai clară, posibila demitizare a credinţei dumneavoastră este posibil să vă angoaseze sau chiar să vă facă nefericiţi. NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE!
Dacă nu v-aţi pus niciodată întrebările: cine suntem?, de unde venim, încotro ne îndreptăm?, NU CITIŢI ACEASTĂ CARTE! Rămâneţi fericiţi şi trăiţi clipa!

Autorul prezintă mai multe informaţii (tehnice, de fizică, de biochimie, de genetică, medicale etc) colectate din „scrieri“ ale diferitelor civilizaţii care au existat pe Terra şi care încă mai există (ex. Coranul, Bhagavad-gita, Cartea egipteană a morţilor, tăbliţele sumeriene ş.a.). „Direcţia“ este înspre a explica, conform corelaţiilor făcute de autor, cine suntem (ca fiinţe umane) şi cum am apărut pe Terra şi care e potenţialul „traseu“ al omenirii.
Autorul a făcut un studiu, destul de documentat, în paralel al Bibliei, Coranului si a altor cărţi sfinte şi încearcă să dea o explicaţie a apariţiei şi evoluţiei omului, a existenţei îngerilor şi diavolilor, a scopului vieţii omului.

Trăim un început de mileniu tehnic, care ne permite să avem acces la codurile textelor vechi, lăsate de zei omenirii. De abia acum putem să pătrundem mesajele zeilor. Toni Victor Moldovan a încercat şi se pare că a reuşit să decodeze o bună parte dintre aceste mesaje. Genetica ne ajută în bună parte în această muncă deoarece programele zeilor legate de noi sunt în esenţă programe de inginerie genetică. Proiectul „genomul uman“, încă în desfăşurare ne aduce surprize mari. Evoluţia genetică naturală produce indivizi hibrizi, cu o ascendenţă genetică bogată. Ar fi fost de aşteptat ca un organism complex cum este cel al omului să aibă un număr de gene semnificativ mai mare comparativ cu cel al unui vierme (aproximativ 20.000), şi totuşi, numărul de gene al omului, estimat la aproximativ 30.000, se apropie de cel al vieţuitoarelor simple. De ce?

„Supercivilizaţii ce coexistă în acest colţ al Căii Lactee, au renunţat de mult timp la o perpetuare naturală, sexuată a speciei. Modalitatea LOR de reproducere constă în racordarea unui corp somatic (fizic) produs în laborator, cu un corp spiritual compatibil genetic, obţinut în urma unor programe de inginerie genetică standardizate, desfăşurate pe diverse planete, inclusiv pe Terra. Ciclurile de dezvoltare umană, situate temporal între două evenimente catastrofale de tipul Potopului sau Apocalipsei, sunt în relaţie cu ciclurile economice de producţie a corpurilor spirituale, care asigură perpetuarea şi evoluţia raselor umanoide extraterestre.“ (Autorul)
E un punct de vedere interesant...

Asa cum spune şi autorul această carte nu se vrea a fi un adevăr, ci doar o posibilitate a adevărului.
Aceasta este o lucrare de premiul Nobel, care nu i se va acorda însă, nu pentru că nu ar fi un premiu pentru români, ci pentru că prefaţează apocalipsa religiei.

Rezumatul cărţii poate fi citit aici.
Discuţii pe forumuri pe internet despre această carte pot fi citite aici.
Referiri la această carte pot fi citite aici, aici sau aici.

Interviu pentru rufon.org (septembrie 2010)

No comments: